Project- en programma management

Programma Management

NI Inspecties verzorgt project- en programma-management voor projecten en programma’s van duurzame technische innovaties. NI Inspecties helpt organisaties bij het onderzoeken van nieuwe mogelijkheden, samenwerkingen, werkwijzen en marktbenaderingen.

 

Bestek

Op basis van een uitgebreide opname met de opdrachtgever wordt een programma van eisen en bestekmatige beschrijving van uw project opgesteld. Dit stelt u in staat om aanbiedingen uit de markt te halen die compleet en vergelijkbaar zijn. Indien gewenst verzorgt NI Inspecties ook de aanbesteding en adviseert bij de beoordeling van voorstellen.

 

Technische Due Diligence

In opdracht van eigenaren, banken en verzekeraars voert NI Inspecties grondige technische due diligence onderzoeken uit aan Zonnestroom installaties.  Alle aspecten van het systeem van engineering tot en met uitvoering worden doorgelicht om een waarborg te geven dat de juiste prijs-kwaliteitverhouding wordt aangeboden. Daarnaast toetsen wij de systeemopbrengst (Yield), zo dat dit optimaal is en om de financiers zekerheid te geven over het rendement van hun investering. Vaak combineren wij dit met technische tussencontroles, technische oplevering en een SCIOS Scope 12 inspectie met tussencontroles.

Technische tussencontroles

Onafhankelijke tussencontroles van de uitvoering van uw zonnestroominstallatie zorgen ervoor dat u tijdens de uitvoering mogelijke technische problemen op tijd opmerkt en verhelpt. Wij zijn gespecialiseerd hierin en kunnen u tijdens de realisatie en de periode daarna hierin helpen. Wij combineren dit vaak met technische due dillency, technische oplevering en een SCIOS Scope 12 inspectie.

 

Een opbrengstprognose maakt uiteraard ook deel uit van de projectengineering.

 

Technische oplevering

Onafhankelijke controle van de uitvoering van uw Zonnestroom installatie. Een grondige inspectie en diverse metingen geven zekerheid over de uitvoeringskwaliteit. Thermografie en metingen van de stroom-spanning karakteristiek van de strings maken deel uit van de oplevercontrole. Indien gewenst wordt dit gecombineerd met een SCIOS Scope 12 inspectie.

 

Kosten programma management

Op basis van diverse aspecten wordt een prijs berekend. Daarom willen wij u vragen om ons contactformulier in te vullen zodat wij de aanvraag kunnen doornemen. Uiteraard is het ook mogelijk om ons te bellen en/of te mailen over de kosten voor project- en programmamanagement. Wij zijn te bereiken via 085-4014399 of via info@ni-inspecties.nl.

 

 

Alle type elektrotechnische installatie keuringen binnen de agrarische sector en MKB: scope 8, scope 10 of volgens NTA8220, scope 12, NEN1010 oplevering, thermografische keuring.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
085-4014399
info@ni-inspecties.nl