NI Inspecties

W3.CSS

We stellen ons graag aan u voor.

NI Inspecties B.V. is een bedrijf dat u kunt inschakelen voor SCIOS Scope 8, 10 en 12 inspecties. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in complete ondersteuning voor alle aspecten van Zonnestroom installaties, van haalbaarheid, Technische Due Diligence tot en met technische oplevering kunnen wij u ondersteunen.

Wij hebben deskundige SCIOS inspecteurs, engineers en adviseurs in dienst die alle nodige inspecties, adviezen en technische beoordelingen uitvoeren. Dit gebeurt te allen tijde op een veilige manier, volledig aangepast op uw wensen en op de voor u gepaste momenten. We zijn uw deskundige, veilige en betrouwbare partner op deze gebieden.

Inspectie en verzekeringen

Veel verzekeringsmaatschappijen eisen in hun polisvoorwaarden dat elektrische installaties periodiek moeten worden gekeurd. Daarbij worden steeds vaker hogere eisen gesteld aan een polis voor bedrijfsverzekeringen. Om te bepalen of bedrijven in aanmerking komen voor een verzekering moet de staat van de boedel regelmatig geïnspecteerd worden. Door NI Inspecties in te schakelen garandeert u de veiligheid van u en uw werknemers.

 

Onze service

Bij NI Inspecties kunt u te allen tijde rekenen op een uitstekende service. Wij hanteren een servicegerichte werkwijze waarbij u als klant voorop staat. Daarnaast leveren wij altijd een zeer goede kwaliteit af, ook dit staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn eerlijk naar onze klanten toe en zijn onafhankelijk van andere partijen.

 

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor de inspectie van uw elektrische installatie en of Zonnestroom installatie? Dan bent u aan het juiste adres bij NI Inspecties. Aan de hand van de gegevens die u aanlevert stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 085-4014399 of door ons een e-mail te sturen. Tevens kunt u een bericht achterlaten in het contactformulier. We staan u graag zo snel mogelijk te woord.

 

SCIOS gecertificeerd

Er zijn verschillende mogelijkheden om een installatie te inspecteren. Past u hierbij bijvoorbeeld de NEN 1010 toe of toch de NEN keuring 3140? Welke borging heeft u als het gaat om inhoud en kwaliteit?

 

Om in de markt een uniforme manier te hebben heeft het SCIOS voor diverse gebieden Scopes ontwikkeld. Omdat er een strenge kwaliteitsbewaking wordt geëist, zowel qua opleidingen van de inspecteurs als interne manier van werken van het inspectiebedrijf. Daarnaast worden jaarlijkse audits en streeksgewijs controles uitgevoerd door Audit bedrijven.

 

Wij hebben ons als NI Inspecties laten certificeren voor Scope 8, 10 en 12 door Bureau Veritas. Wij zijn trots op onze certificaten die wij hebben behaald. Wij zijn volledig onafhankelijk, voor ons zijn kwalitatief goede en eerlijke SCIOS keuringen belangrijk. Wij denken mee met de klanten en proberen altijd waar mogelijk toe te lichten wat en waarom.

 

U bent als werkgever verantwoordelijk voor de veiligheid van uw werknemers. Daarbij bent u juridisch aansprakelijk voor de gevolgen van een ongeval. Veel verzekeringsmaatschappijen eisen in hun polis voorwaarden dat elektrische installaties periodiek moeten worden gekeurd. Elektrische installaties moeten minimaal eens in de 5 jaar worden geïnspecteerd. U kunt bij ons terecht voor deze inspectiediensten. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor algemene keuringen(zoals een keuring pv installatie) en adviesbegeleiding en ontwikkeling.

Alle type elektrotechnische installatie keuringen binnen de agrarische sector en MKB: scope 8, scope 10 of volgens NTA8220, scope 12, NEN1010 oplevering, thermografische keuring.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
085-4014399
info@ni-inspecties.nl