NEN 1010 Inspectie

W3.CSS

NEN 1010

Opleverinspectie nieuwe installaties

Uw bedrijf is verplicht om een nieuwe installatie of gewijzigde installatie te laten keuren. Omdat uw medewerkers in een veilige omgeving moeten werken en uw bedrijf aan de Arbowetgeving moet voldoen. Ook staan er in de meeste brandpolissen voorwaarden die u verplichten uw installatie regelmatig te onderhouden en te laten keuren. Zonder periodieke keuring kunnen verzekeraars niet overgaan tot uitkeren.

Rapportage NEN 1010

Na afloop van elke NEN 1010 inspectie ontvangt u een compleet rapport met de bevindingen van de erkende inspecteur. Hieruit kunt u opmaken wat de algehele staat is van uw elektrische installatie en welke punten eventueel hersteld moeten worden.

 

Indien van toepassing kan NI Inspecties voor u een her inspectie inplannen, in bepaalde situaties volstaat een herstelverklaring van de installateur.

W3.CSS

Kosten NEN1010 Inspectie

Op basis van diverse aspecten wordt een prijs berekend. Daarom willen wij u vragen om ons contactformulier in te vullen zodat wij de aanvraag kunnen doornemen.

Uiteraard is het ook mogelijk om ons te bellen en/of te mailen over de kosten voor een NEN 1010 inspectie! Wij zijn te bereiken via 085-4014399 of via info@ni-inspecties.nl.

Gecertificeerd

Wij hebben ons als NI Inspecties laten certificeren voor Scope 8, 10 en 12 door Bureau Veritas. Wij zijn trots op onze certificaten die wij hebben behaald. Wij zijn volledig onafhankelijk, voor ons zijn kwalitatief goede en eerlijke SCIOS keuringen belangrijk. Wij denken mee met de klanten en proberen altijd waar mogelijk toe te lichten wat en waarom.

W3.CSS

Uitvoering NEN1010 keuring

De elektrische installatie wordt gecontroleerd op een veilige werking van de gehele elektrische installatie. Dit vind plaats door zowel visuele inspectie als beproevingen en metingen van:    

  • De isolatieweerstanden van de bekabeling
  • Circuitimpedanties
  • de uitschakeltijden en stromen van de aardlekschakelaars
  • Het controleren van de automatische uitschakeling van de voeding
  • Controle van de aanleg, tekenpakket etc.

Alle type elektrotechnische installatie keuringen binnen de agrarische sector en MKB: scope 8, scope 10 of volgens NTA8220, scope 12, NEN1010 oplevering, thermografische keuring.

Vraag vrijblijvend een offerte aan:
085-4014399
info@ni-inspecties.nl